Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 12/02 σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Ο δράστης, ένας 35χρονος Αιγύπτιος, φέρεται να ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας, ο οποίος απολύθηκε πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο της εταιρείας, κρατώντας καραμπίνα, και άνοιξε πυρ εναντίον των υπαλλήλων. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας 50χρονος άνδρας, ενώ άλλοι τρεις υπάλληλοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο κτίριο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., συμπεριλαμβανομένων της ομάδας ΕΚΑΜ, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν περίπου δύο ώρες, ο δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε εκφράσει στο παρελθόν απειλές κατά της εταιρείας.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τους μάρτυρες και τους τραυματίες.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use