Συνελήφθη φυγόποινος ληστής κοντά σε σπίτι υπουργού – Είχε πάνω του πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ

Οι αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης στο σπίτι υπουργού όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν.
Σύλληψη Σύλληψη

Συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαρτίου στα Σπάτα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 63χρονος ημεδαπός για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -4- ετών για απόπειρα ληστείας.

Η σύλληψη του ληστή, έγινε δίπλα από σπίτι κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης. Οι αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης το απόγευμα της Παρασκευής  στο σπίτι του υπουργού όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν. Ειδικότερα, ο 63χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του -24- παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των -500- ευρώ.

Έπειτα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η ανωτέρω καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας που είχε πράξει.

Συγκεκριμένα, αφού έθραυσε την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου άνδρα στα Σπάτα, προσπάθησε να τον φιμώσει με μονωτική ταινία για να του αποσπάσει χρήματα και αφού δε τα κατάφερε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο και τράπηκε σε φυγή.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάτων-Αρτέμιδας οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε Επίσης

Πανικός σε γνωστό κλαμπ στην Ιερά Οδό: Πυροβολισμοί με ένα τραυματία τα ξημερώματα [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

54χρονος βίασε ανήλικη που είχε γνωρίσει στα social media

Θεσσαλονίκη – Άγριος ξυλοδαρμός: Εστειλαν 17χρονο στο νοσοκομείο

Μέχρι πότε κάνουμε τις φορολογικές δηλώσεις 2023 – Τι γνωρίζουμε για την παράταση

Νεκρός 60χρονος μέσα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use