Τραγωδία: 17χρονος σκοτώθηκε σε δυστύχημα motocross

Βαρύ το πένθος για τον χαμό του άτυχου Μάριου, που έμελε το αγαπημένο του σπορ, το μοτοκρός, να του στοιχίσει τη ζωή του, μόλις στα 17 του χρόνια. Όλη η Ιεράπετρα έχει ντυθεί στα μαύρα για το χαμό του νεαρού, συμπαραστεκόμενη στο πένθος της οικογένειάς του, πολύ γνωστής και αγαπητής στην τοπική κοινωνία.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και ο αδελφός του Μάριου, άνθρωποι αγαπητοί που δραστηριοποιούνται πολύ κοινωνικά, ενώ έχουν αναλάβει και σειρά δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Μάριο αύριο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα.

Το ιστορικό της τραγωδίας

Ο νεαρός τραυματίστηκε ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα σε αυτοσχέδια πίστα μοτοκρός σε περιοχή λίγο έξω από την πόλη της Ιεράπετρας. Ο άτυχος 17χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος στο έδαφος!

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα.

Εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την περιοχή.

Από τις αρχές ερευνάται υπό ποιο καθεστώς λειτουργούσε η αυτοσχέδια πίστα όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ερευνάται εάν η μηχανή ήταν δική του, ενώ ο άτυχος νέος φορούσε τον απαραίτητο εξοπλισμό που δυστυχώς δεν τον έσωσε!

ΠΗΓΗ


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use