Άγιος Παντελεήμονας: Δράκος επιτήθεται σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Άγιος Παντελεήμονας: Δράκος επιτήθεται σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ Άγιος Παντελεήμονας: Δράκος επιτήθεται σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ

Σε συναγερμό είναι η αστυνομία που προσπαθεί να βρει άνδρα που επιτίθεται σε ανήλικα κορίτσια. Μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί δύο περιστατικά επιθέσεων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι αρρωστημένες πράξεις του έγιναν γνωστές, ύστερα από καταγγελία δύο νεαρών ανηλίκων κοριτσιών. Είπαν πως ο άγνωστος άντρας αφού τις ακινητοποίησε μέσα σε ασανσέρ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στη συνέχεια τις θώπευσε.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Κατόπιν, μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use