Δύο απανωτά περιστατικά μέσα σε λίγες ώρες παιδικής παραβατικότητας 14χρονα ληστεύουν 14χρονα

Βόρεια Προάστια: Δύο απανωτά περιστατικά παιδικής παραβατικότητας μέσα σε λίγες ώρες Βόρεια Προάστια: Δύο απανωτά περιστατικά παιδικής παραβατικότητας μέσα σε λίγες ώρες

Άγνωστοι δράστες προσέγγισαν έναν 16χρονος αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο οποίος περπατούσε μαζί με δύο φίλους του κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό της Κηφισιάς. Αφού τους κυνήγησαν ο 16χρονος χάνει την ισορροπία του με αποτέλεσμα οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Από την Ελληνική Αστυνομία μετά την καταγγελία του περιστατικού διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.






Παρόμιο περιστατικό βίας ανηλίκων στο Μαρούσι με θύμα έναν 14χρονο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 21:00 της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, όταν ένα αγόρι 14 ετών φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού στο ΟΑΚΑ με συνομήλικη του μέσω social media.

Όταν ο 14χρονος έφτασε εκεί, η κοπέλα του ζήτησε το μπουφάν του γιατί κρύωνε. Ο ανήλικος προσφέρθηκε να της το δώσει, ωστόσο εκείνη την στιγμή εμφανίστηκε μία παρέα πέντε ατόμων της ίδιας ηλικίας και φίλοι του κοριτσιού.

Αφού του επιτέθηκαν και τον απείλησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 20 ευρώ και την τραπεζική του κάρτα. Επίσης του πήραν τα ακουστικά, το μπουφάν και μία ζακέτα και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Φοβισμένος και σε κατάσταση σοκ, ο 14χρονος τηλεφώνησε στους γονείς του και τους είπε τι είχε συμβεί. Ο πατέρας του έφτασε στο σημείο και κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως κινητοποιήθηκε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής προς αναζήτηση των δραστών.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο εντόπισε κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού «Ειρήνη» την παρέα των έξι ανηλίκων.

Όλοι τους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου και σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use