Νέες εικόνες ντροπής στο Αττικόν με 90 ράντζα στην εφημερία, οι καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ

Νέες εικόνες ντροπής στο Αττικόν με 90 ράντζα στην εφημερία Νέες εικόνες ντροπής στο Αττικόν με 90 ράντζα στην εφημερία

Γέμισε ξανά με ράντζα σε άλλη μία εφημερία το νοσοκομείο Αττικόν. Παρότι το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει ότι λαμβάνονται μέτρα για την καλύτερη κατανομή των περιστατικών, οι εργαζόμενοι (ΠΟΕΔΗΝ) καταγγέλλουν ότι το Αττικόν στην τελευταία του εφημερία ανέπτυξε 90 ράντζα στους διαδρόμους.

«Φταίει η έλλειψη παθολογικών και πνευμονολογικών νοσοκομειακών κρεβατιών για να καλύψουν τις ανάγκες τώρα με την έξαρση των ιώσεων. Φταίνε οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού που δεν επιτρέπουν τη λειτουργία των απαραίτητων παθολογικών και πνευμονολογικών κλινών.

Φταίει η απαξίωση των περιφερειακών νοσοκομείων που αναγκάζονται να διακομίζουν τους ασθενείς στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Με αυτή την κατάσταση τι είναι καλύτερο; Να αναπτύσσονται ράντζα ή να νοσηλεύονται παθολογικά και πνευμονολογικά περιστατικά στη διασπορά δηλαδή σε επεμβατικές ειδικότητες με μεγάλο κίνδυνο διασποράς ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων», αναρωτιέται ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use