Η Ρωσία βομβάρδισε το κέντρο του Χαρκόβου – Πύραυλος έπληξε το ξενοδοχείο – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με αναφορές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων το κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης ουκρανικής πόλης, του Χαρκόβου.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, επλήγη από πύραυλο το γνωστό ξενοδοχείο Kharkiv Palace, στο οποίο διαμένουν συχνά δημοσιογράφοι-ανταποκριτές ξένων δικτύων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερα θύματα, δίχως να διευκρινίζουν την προέλευσή τους, αν δηλαδή ήταν υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ή ξένοι πολίτες.

Μεταξύ άλλων, χτυπήθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και έχουν τραυματισθεί οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Χαρκόβου.

Χάρκοβο

Χάρκοβο

Δείτε βίντεο αμέσως μετά την επίθεση στο Χάρκοβο:

Νωρίτερα, με δεκάδες πυραυλικές επιθέσεις και drones στη νοτιοδυτική Ρωσία «απάντησε» το Κίεβο στο ρωσικό σφυροκόπημα που πραγματοποίησε η Μόσχα από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τουλάχιστον «18 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και δύο παιδιά», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων μέσω της πλατφόρμας Telegram, προσθέτοντας πως «111 άνθρωποι, μεταξύ των και παιδιά, τραυματίσθηκαν».

 

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use