Εύβοια: Μετέτρεψαν σε πίστα drifting νεαροί την γέφυρα στα Ψαχνά! Από τύχη δεν υπήρξε ατύχημα! Βίντεο-ντοκουμέντο!

Σε πίστα μετατράπηκε η περιοχή της γέφυρας μπροστά από το Δημαρχείο στα Ψαχνά Ευβοίας, όπου νεαροί με τα αυτοκίνητα έσπειραν τον τρόμο σε περαστικούς.

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει δύο ΙΧ επιβατικά οχήματα, το βράδυ της Δευτέρας κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς (drift) μπροστά από το δημαρχείο, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Δίπλα ακριβώς παρκαρισμένα οχήματα, στα οποία δεν προκλήθηκαν από τύχη υλικές ζημιές, ενώ από τύχη επίσης δεν περνούσε κάποιος άνθρωπος από το σημείο, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Οι πρωταγωνιστές φυσικά δεν υπολογίζουν ούτε τα τρομαγμένα αδέσποτα τα οποία προσπαθούν να φύγουν από το σημείο.

Συνελήφθη ο ένας οδηγός

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, συνελήφθη ο ένας εκ των δύο οδηγών, 22 ετών για επικίνδυνη οδήγηση μετά από έρευνα που έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων.

Με εντολή του διοικητή του τμήματος, ο αστυνομικός υπηρεσίας, προχώρησε στην έρευνα του περιστατικού όπου ταυτοποίησε τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και του επιβλήθηκε το ανάλογο πρόστιμο και αφαιρέσεις.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use