Συνεχίζονται τα «φροντιστήρια» στη Ν.Δ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο δεύτερος κύκλος «φροντιστηρίου» για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Την ενημέρωση πραγματοποιεί και σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Στα γραφεία της ΝΔ έφτασαν περίπου 60 βουλευτές. Πρώτη έφτασε η βουλευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου η οποία πρόσφατα είχε εκφράσει προβληματισμούς για την υιοθεσία.

Ακολούθησαν οι βουλευτές Μαριλένα Σούκουλη (Κορινθίας), Δημήτρης Κυριαζίδης (Δράμας) και οι βουλευτές Μπάμπης Αθανασίου και Νίκος Ταγαράςπου απέφυγαν να κάνουν δηλώσεις.

Στην ενημέρωση βρίσκεται και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος πείστηκε από τον πρωθυπουργό και μετέβαλε στάση, κάτι που σημαίνει ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο.

Θετική εμφανίζεται και η βουλευτής Ζωή Ράπτη. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι με την κυβερνητική ρύθμιση δίνεται ένα διακίωμα για να προστατευθούν τα παιδιά.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use