Βγήκαν τα πολιτικά “μαχαίρια” στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας απόψε στο Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, προκάλεσε αίσθηση καθώς επιτέθηκε δύο φορές στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη ήταν σχετικά με τη δήλωση του κ. Ανδρουλάκη ότι στο θέμα των του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια «δεν θα δέσει τα κορδόνια της ΝΔ». Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει το εν λόγω ν/σ και θα επιβάλει μάλιστα κομματική πειθαρχία.

«Αν η στάση Μητσοτάκη σε σχέση με την αποχή του κόμματός του συνιστά πράξη δειλίας, η στάση Ανδρουλάκη είναι στάση πολιτικής εκμετάλλευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκεφτόταν ποτέ κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα τέτοιο ζήτημα» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Η δεύτερη επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Ανδρουλάκη αφορούσε το κάλεσμα το οποίο προανήγγειλε ότι θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογές στις «προοδευτικές δυνάμεις».

«Ας βρει πρώτα ο ίδιος τι θα κάνει έναντι του πρωθυπουργού ο οποίος τον έχει ως εκβιαζόμενο πρόεδρο της ήσσονος αντιπολίτευσης» είπε παραπέμποντας στις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και στο γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπέβαλε μήνυση κατά του πρωθυπουργού που είναι πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ η οποία «αποδεδειγμένα τον παρακολουθούσε». «Ο προοδευτικός κόσμος θα εκφραστεί μέσω του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές ως ανανεωμένο αυτόνομο κόμμα για αυτοδύναμη κυβέρνηση» είπε ακόμη ο κ. Κασσελάκης ρίχνοντας «πόρτα» προκαταβολικά.

ΠΑΣΟΚ: «Πολάκης made in USA» ο Κασσελάκης -Καλό τριήμερο στις Σπέτσες, του χρόνου Μαϊάμι
Επιδεικνύοντας σπάνια αντανακλαστικά ταχύτητας, το ΠΑΣΟΚ σχεδόν αμέσως σήκωσε το γάντι και απάντησε με καυστικό τρόπο, φουντώνοντας την κόντρα των δύο κομμάτων.

Η Χ. Τρικούπη χαρακτήρισε τον κ. Κασσελάκη ως έναν «Πολάκη made in USA», και ζήτησε από τον «ένθερμο οπαδό και παρ’ ολίγον Υπουργό του Κυριάκου Μητσοτάκη» να «βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας». Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε ειρωνικά στον κ. Κασσελάκη «καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!», ενώ ζητά δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης «μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημά του, όπως επέβαλλε ο πολιτικός πολιτισμός, και, στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει.

Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι σημερινές δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν «Πολάκη made in USA» .

Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!

Υ. Γ. Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του.

Πηγή: iefimerida.gr

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use