Ο ΕΟΦ ανακαλεί χειρουργικά γάντια – Δείτε ποια είναι

Την απόφαση να ανακαλέσει παρτίδα γαντιών χειρουργικού τύπου τα οποία είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό ανακοίνωσε σήμερα 9 Μαρτίου ο ΕΟΦ.
Χειρουργικά γάντια Χειρουργικά γάντια

Την απόφαση να ανακαλέσει παρτίδα γαντιών χειρουργικού τύπου τα οποία είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό ανακοίνωσε σήμερα 9 Μαρτίου ο ΕΟΦ.

Η ανάκληση των γαντιών από τον ΕΟΦ γίνεται γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της υδατοστεγανότητας για τον εντοπισμό οπών».

Η ανάκληση αφορά το προϊόν «NobleMED sterile latex powder free Surgical Gloves – ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 8.5» και συγκεκριμένα την παρτίδα 203010358SLZA (ημ/νία λήξης 04/2027).

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση της παρτίδας 203010358SLZA (ημ/νία λήξης 04/2027) του ιατροτεχνολογικού προϊόντος ‘NobleMED sterile latex powder free Surgical Gloves – ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 8.5’, καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της υδατοστεγανότητας για τον εντοπισμό οπών.

Η εταιρεία Κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕ οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Διαβάστε Επίσης

Ένταση στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ – Νάντια Γιαννακοπούλου: «Έλεος ρε παιδιά, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει»

Τέμπη: Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Άγρια καταδίωξη στην Χαλκίδα από την ΔΙΑΣ: Αυτοπυροβολήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Τέμπη-Πάτρα: Περισσότεροι από 20.000 χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use