Βίντεο Ντοκουμέντο: Διαρρήκτης μπήκε σε ουζερί στην Χαλκίδα και βούτηξε εκτός από λεφτά και το συρτάρι της ταμειακής

Διάρρηξη σε κατάστημα ουζερί στην Χαλκίδα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου όπου ο δράστης πήρε το συρτάρι της ταμειακής και χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, η διάρρηξη έγινε λίγα λεπτά πριν τις 03:00, στο Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αρεθούσης και όπως μπορεί να δει κάποιος στο βίντεο που εξασφάλισε το eviathema ο δράστης φορώντας χειρουργική μάσκα και την κουκούλα του φούτερ στο κεφάλι βρέθηκε στον χώρο όπου βρίσκεται η ταμειακή μηχανή και αφού τη άνοιξε απέσπασε πάνω από 200 ευρώ, ενώ μάλιστα στο τέλος παίρνει μαζί του και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Ο ιδιοκτήτης βρήκε το μαγαζί του παραβιασμένο και την ταμειακή μηχανή άδεια και αφού διαπίστωσε το τι έχει συμβεί άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας αφού συνέλεξαν πληροφοριακό υλικό ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της κλοπής από το κατάστημα:


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use