Νέα Σμύρνη: «Ο 18χρονος δέχτηκε πρώτα επίθεση από τον αδερφό του και αντέδρασε»

Το 16χρονο θύμα έφερε τραύματα σε λαιμό, χέρια και θώρακα. Σοκάρει τόσο ο τρόπος που διαπράχθηκε η αδελφοκτονία το βράδυ Τρίτης μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη όσο και η ανύπαρκτη αφορμή του στυγερού αυτού εγκλήματος. Νέα Σμύρνη: «Ο 18χρονος δέχτηκε πρώτα επίθεση από τον αδερφό του και αντέδρασε»

Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.00 χθες το βράδυ, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονταν φωνές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από ψαλίδι. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Live News ο δικηγόρος του 18χρονου, Ο 18χρονος δέχτηκε πρώτα επίθεση από τον αδερφό του και αντέδρασε.

Ολοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use