Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος

Το χειρουργείο πήγε καλά, σύμφωνα με το creta24.gr, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να αφαιρούν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του και να αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα μετά την επέμβαση για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη.

Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με τους γονείς του 34χρονου, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες καθώς είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι και το Σάββατο, να ξεσπούν σε κλάματα.

Σύμφωνα με το STAR, η σύζυγός του είναι σε σοκ και  αδυνατεί να πιστέψει ότι πριν από μόλις 18 ημέρες, ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτούν.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ. Ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 29 του μήνα, αλλά είναι άγνωστο εάν θα γίνει. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας και αυτόπτες μάρτυρες έχουν επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά το μυαλό τους έχει μείνει στους φίλους τους.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use