63χρονος έκλεβε συστηματικά εκκλησίες στο Μαρούσι – Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

Ένας 63χρονος συνελήφθη στο Μαρούσι από την αστυνομία καθώς έκλεβε συστηματικά εκκλησίες.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, προχώρησαν στην σύλληψή του με κατηγορίες για κλοπές από ιερούς ναούς κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των ανωτέρω αστυνομικών οι οποίοι εντόπισαν και ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο, ο 63χρονος τουλάχιστον κατά τους τελευταίους δύο μήνες, επισκέπτονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα ιερό ναό στην περιοχή του Αμαρουσίου κατά τις πρωινές ή μεσημβρινές ώρες με σκοπό την κλοπή.

Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο στο οποίο είχε προσαρμόσει κολλητική ταινία, κατάφερνε να αποσπάσει χρηματικά ποσά από το παγκάρι του ιερού ναού.

Από έρευνα στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μεταλλικός κόφτης,
  • -3- αυτοσχέδιες λίμες,
  • αυτοσχέδιο μαχαίρι και
  • δελτίο ταυτότητας στο οποίο είχε επικολληθεί η φωτογραφία του κατηγορουμένου και για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια.

Γίνεται μνεία ότι σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική ποινή κάθειρξης -5- ετών και -10- μηνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use