Η Ειρήνη Νικολοπούλου όταν απολύθηκε πρώτη φορά λιποθύμησε και της ανέβηκε η πίεση 21

Την πρώτη φορά που απολύθηκε από δουλειά θυμήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπή της «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης (14/12). Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που έφυγε από το Mega για να μεταγραφεί στο STAR και την παρουσίαση των κεντρικών δελτίο ειδήσεων.

Ειδικότερα, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε πως «μετά την πρώτη μου απόλυση από το MEGA, ύστερα από 10 χρόνια, θυμάμαι πως βρέθηκα να είμαι στην πλατεία Ομονοίας μόλις είχε πρωτοανοίξει γνωστό πολυκατάστημα. Λέω “κάτσε, να πάω να ξεχαστώ”, όπως λέμε για το shopping therapy, παιδιά αρχίζω να σκέφτομαι ότι έχω απολυθεί, αρχίζω να σκέφτομαι αυτή την τεράστια αδικία και λιποθυμάω. Είχε ανέβει για πρώτη φορά τότε η πίεση μου στο 21 και με πήγαν σηκωτή από το κατάστημα στο νοσοκομείο».

«Άρα δεν αντέχονται εύκολα αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ σκληρά. Δεν ξεπερνιέται εύκολα, απλά προσπαθείς να πατήσεις ξανά στα πόδια σου και να προχωρήσεις γιατί αγαπάς την ζωή. Πιστεύω ότι όταν αγαπάς την ζωή και έχεις μέσα σου την φλόγα, δίνεις μία και πας στο επόμενο. Αυτό συνέβη ακριβώς το ’99 – 2000 και πηγαίνω κατευθείαν στο STAR» ανέφερε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

«Μάλιστα, το βράδυ που πηγαίνω από το MEGA στο STAR για να κάνω εκεί πια δελτία, σαν μεταγραφή, την ώρα που κάνω το δοκιμαστικό για τα φώτα γίνεται ο σεισμός του ’99. “Κα. Νικολοπούλου, μας έβαλαν βόμβα” μου είπε η γυναίκα που με έφτιαχνε εκείνη την ώρα και της απαντάω “όχι αγάπη μου, είναι ένας πολύ μεγάλος σεισμός”. Έτσι όπως ήταν το μαλλί, κατεβαίνω, μπαίνω στο στούντιο και αρχίζω να το μεταδίδω» θυμήθηκε η δημοσιογράφος.Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use