Στο κάδρο και ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου – Βρέθηκε DNA του 16χρονου

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των αναλύσεων από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σε εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας βρέθηκε DNA του 16χρονου, ενώ στα χέρια του πυρίτιδα. 

Οι ίδιες πληροφορίες ότι αποτυπώματα του 26χρονου μάνατζερ γνωστού τράπερ βρέθηκαν σε παρόμοιο πειστήριο.

Ο 16χρονος, εχθές, κλήθηκε να καταθέσει ξανά, καθώς βρισκόταν μαζί με τον 18χρονο στο γήπεδο και είναι ένα από τα άτομα στο οποίο ο συλληφθείς φέρεται να είπε αμέσως όταν επέστρεψε στο γήπεδο ότι το τι συνέβη έξω στα επεισόδια.

Ο ανήλικος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να αποτρέψει τον αδελφό του να ακολουθήσει τους υπολοίπους οπαδούς έξω από το γήπεδο καθώς φοβήθηκε ότι θα γίνουν επεισόδια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αδερφός του 18χρονου φέρεται να είπε : «Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα την έριξε στο πόδι του Αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους Αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει».

 

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use