Νατάσα Θεοδωρίδου: «Κατέρρευσε» επί σκηνής η τραγουδίστρια -«Χώρισε και η Νατάσα;» [βίντεο]

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο TikTok βίντεο στο οποίο καταγράφεται η Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπά σε κλάματα επί σκηνής, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μην μπορεί να συνεχίσει και να ζητάει από το κοινό να τραγουδήσουν οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως αναφέρει  το iefimerida καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω social media, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία της «Περηφάνια μόνο».

Ωστόσο, πριν καλά καλά ξεκινήσει να τραγουδάει, η ίδια καταγράφεται να ξεσπά σε κλάματα, να σκουπίζει τα δάκρυά της και να κρύβει τα μάτια της, λίγο πριν γυρίσει την πλάτη της στον κόσμο και κατευθυνθεί προς την ορχήστρα.

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τραγουδήστε εσείς», ζήτησε από το κοινό της η τραγουδίστρια

Μάλιστα, ένα μέλος της ορχήστρας δίνει ένα χαρτομάντιλο στην τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο μοιάζει να δυσκολεύεται να συνέλθει και λέει στον κόσμο: «Τραγουδήστε εσείς, γιατί δεν το βλέπω να έρχεται».

Το κοινό υπακούει στο κάλεσμά της, και η ίδια σύντομα ακολουθεί, και αρχίζει να ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της το αγαπημένο τραγούδι.

@melpo_diako

Να ξέρεις… 🥹 @Natasa Theodoridou #theodoridou #theodoridounatasa #aktipireos #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – melpo_diako

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use