Τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη - ΒΙΝΤΕΟ Τρεις στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς οι πέντε Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη - ΒΙΝΤΕΟ

Πέντε Ελληνες έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λιβύη, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το ΓΕΕΘΑ.

Συγκεκριμένα, τρεις στρατιωτικοί – ένας αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων και δύο νοσηλεύτριες- και δύο διερμηνείς έχασαν τη ζωή τους από τη μετωπική σύγκρουση του λεωφορείου της αποστολής με φορτηγό στο δρόμο προς τη Ντέρνα. Οι δύο διερμηνείς που έχασαν τη ζωή τους ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης.

Λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας, προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 που πήγε ξανά στη Λιβύη να πάρει τους τραυματίες, 13 τον αριθμό εκ των οποίων οι 5 σοβαρά, από το δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής. Οι πέντε σοροί έφτασαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας με στρατιωτικό αεροσκάφος C-27.. Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Δειτε το ρεπορταζ που μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σωτήρης Μπαρσακης στην εκπομπή Πρωτη Εικονα:

Διαβάστε επίσης:  Σοκαριστικοί διάλογοι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης - «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο