Δύο νεκροί σε τροχαίο στη Φλώρινα – Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το ΙΧ

Δύο νεκροί σε τροχαίο στη Φλώρινα – Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το ΙΧ Δύο νεκροί σε τροχαίο στη Φλώρινα – Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το ΙΧ

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (15/10) στη Φλώρινα, όπου δύο άνθρωποι, ένας 25χρονος και ένας 80χρονος έχασαν την ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη στις 6 το πρωί όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο του τροχαίου και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις τους τον 25χρονο οδηγό και ο 80χρονο συνοδηγό. Το ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Η απίστευτη ιστορία πριν το δυστύχημα

Το όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα είχε κλαπεί από γιατρό της πόλης από τον 25χρονο που επέβαινε. Ο ίδιος και ο 80χρονος πήγαιναν να ψάλλουν σε ιερό ναό που ήταν ψάλτες.

Ο 25χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει στο άγαλμα. Και οι δύο έχασαν μακριά τη ζωή τους.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:  Δήμος Περιστερίου: Μέσα στο δώρο για το δήμαρχο υπήρχε ύποπτος φάκελος - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο