«Χειροπέδες» σε 27χρονο αλλοδαπό ιδιοκτήτη καταστήματος -Βρήκαν εντός πλήθος ταυτοποιητικών εγγράφων αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης

Σύλληψη Σύλληψη
Σύλληψη

Το βράδυ της Πέμπτης 17-10-2024 συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 27χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απειλή και βία κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο να εξέρχεται από το κατάστημα του, κατευθυνόμενος με βιαστικές κινήσεις προς το όχημά του και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Ο 27χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τον έλεγχο χτυπώντας τους αστυνομικούς με γροθιές και λακτίσματα, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -102- ταυτοποιητικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες διαμονής, άδειες ικανότητας οδήγησης) αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης,
  • νάιλον συσκευασία περιέχουσα -3- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και
  •  το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πλαστά έγγραφα

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο