Βγήκαν όπλα στο πάρκινγκ fast food στον Άλιμο

Βγήκαν όπλα στο πάρκινγκ fast food στον Άλιμο Βγήκαν όπλα στο πάρκινγκ fast food στον Άλιμο
Βγήκαν όπλα στο πάρκινγκ fast food στον Άλιμο

Άσχημη τροπή πήρε μια διένεξη 24χρονου με τους επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου στο χώρο στάθμευσης των McDonald’s του Αλίμου, για μια θέση πάρκινγκ.

Σύμφωνα με το lawandorder, μετά τον καβγά, η παρέα των νεαρών του ενός αυτοκινήτου έβγαλε όπλο στον 24χρονο και τον απείλησαν.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν τις έρευνες και λίγο αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, προχωρώντας στην προσαγωγή τριών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών.

Εκεί μετέβη και το θύμα όπου αναγνώρισε τον 23χρονο ως το άτομο που τον απείλησε με το όπλο. Στο σακίδιο του μάλιστα βρέθηκαν 2 όπλα τύπου ρέπλικα, ένα πιστόλι και ένα τυφέκιο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη εκ των τριών καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν και ναρκωτικά και συγκεκριμένα 10,97 γραμμάτια κάνναβης, ενώ για τον έναν εκ των δυο 22χρονων δεν προέκυψε συμμετοχή με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κατά την χρονική στιγμή που ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

About The Author