Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη – Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του

Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη - Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του Βρέθηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη - Τη σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με ομολογία φίλου του

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, εντοπίστηκε πριν από λίγο η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δολοφονία της έχουν συλληφθεί ο σύντροφός της, καθώς και ένας φίλος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ιστορία αποκαλύφθηκε από τον φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ομολόγησε πως η 41χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και πως αυτός βοήθησε ώστε να μεταφερθεί στην περιοχή που εντοπίστηκε..

«Κλειδί» φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως συνεργού του συντρόφου της 41χρονης εγκύου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής. Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε η έγκυος γυναίκα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Στη συνέχεια, προχώρησαν στην προσαγωγή του, και τότε φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία και φέρεται να κατονόμασε και τον σύντροφο της 41χρονης.

Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο εικάζεται ότι μεταφέρθηκε το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον φίλο της συντρόφου του, ότι πέταξαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Θεσσαλονίκη: Σεσημασμένος για 5 ξυλοδαρμούς ο σύντροφος της 41χρονης

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο σύντροφος της γυναίκας στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και συγκεκριμένα για πέντε ξυλοδαρμούς συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα της αδερφής του!

Παράλληλα, η αστυνομία έχει κατάσχει το κινητό του Άκη, όπως είναι το όνομά του ενώ δεν του επέτρεψε να ταξιδεύσει και στην Αθήνα αεροπορικώς, καθώς πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τις Αρχές.

Ο Άκης, όπως είναι το όνομά του, είχε κληθεί σε μεγάλο κανάλι της πρωτεύουσας ωστόσο η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο και να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο