Φθιώτιδα: Θρήνος για τον πρόωρο χαμό 35χρονου μηχανοδηγού

Ήταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει εμπορική αμαξοστοιχία – Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι.
Μηχανοδηγός Φθιώτιδα Μηχανοδηγός Φθιώτιδα

Ήταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει εμπορική αμαξοστοιχία – Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν συγκλονισμένοι.

Παγωμένη η χώρα παρακολουθεί το δράμα των σωστικών συνεργείων στα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν το βράδυ της Τρίτης (28/2) στον Ευαγγελισμό Λάρισας, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει συνεχώς.

Η τελευταία ενημέρωση ήθελε 66 άτομα στο Νοσοκομείο εκ των οποίων 6 σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένa στη ΜΕΘ, ενώ στους 254 υπολογίζονται όσοι από τους ταξιδιώτες κατάφεραν να φτάσουν στον προορισμό τους ή να επιστρέψουν σώοι στο σπίτι τους!

Δυστυχώς υπάρχουν τουλάχιστον 38 νεκροί, εκ των οποίων οι δύο από τη Φθιώτιδα, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι και οι δύο αυτοί αριθμοί θα ανεβούν!

Στη μοιραία αμαξοστοιχία ήταν και ο 35χρονος Σπύρος Βούλγαρης από το Λιανοκλάδι, μηχανοδηγός στην Hellenic Train, για τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να ανέβαινε στην συμπρωτεύουσα ως επιβάτης προκειμένου να αναλάβει εμπορική αμαξοστοιχία την επομένη για την Αθήνα.

Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι και συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη «έφυγε» από κοντά τους. Αν και έμενε στην Αθήνα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πέρασε μαζί τους, διασκεδάζοντας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, με βαθύ το αίσθημα του εθελοντισμού, που ενδιαφερόταν για όλους.

Πηγή lamiareport.gr


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use