Ανήλικοι προσπάθησαν να ληστέψουν 19χρονο στον Ταύρο

Βία ανηλίκων

Ένα 19χρονο προσπάθησαν να ληστέψουν τρεις ανήλικοι το απόγευμα της Παρασκευή στην περιοχή του Ταύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ηλικίας  16 και 14ων ετών, προσέγγισαν λίγο μετά τις 15.00 το θύμα και με χρήση βίας απέτισαν να τους δώσει ότι έχει πάνω του.

Και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς λίγο μετά τις 17.00 και οδηγήθηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου. Κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε πάνω τους ένα μαχαίρι.

Περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή σε Γυμνάσιο της Καλλιθέας

Υπενθιμίζουμε ότι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας ,δύο νεαροί ηλικίας 14ων και 17 ετών έστησαν καρτέρι σ’ έναν δεκατετράχρονο λίγο έξω από το σχολείο στην οδό Μαντζαγριωτάκη.

Για ασήμαντη αφορμή οι δυο ανήλικοι χτύπησαν με μανία το 14χρονο αγόρι. Χρειάστηκε να επέμβουν οι περαστικοί ώστε οι δύο ανήλικοι να σταματήσουν να τον χτυπάνε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και λίγη ώρα μετά την επίθεση εντόπισε τον έναν από τους δύο ανήλικους, 14ων ετών, τον οποίο και συνέλαβαν. Μαζί με το νεαρό συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο έτερος ανήλικος δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναζητείται.

Άγριο επεισόδιο και σε γυμνάσιο του Ασπροπύργου

Χωρίς τέλος τα περιστατικά βίας από ανηλίκους σε περιοχές της Αττικής. Λίγα 24ώρα αργότερα από αυτό της Καλλιθέας και συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής αστυνομικοί ενημερώθηκαν για επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων έξω από το 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου.

Οι αρχές ενημερώθηκαν από την διευθύντρια του σχολείου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι, ωστόσο, δεν εντόπισαν τίποτα καθώς τα άτομα είχαν αποχωρήσει.

Στην περιοχή διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που φέρονται να συνεπλάκησαν ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στο επεισόδιο φαίνεται να εμπλέκονται ανήλικοι Ρομά κάποιοι εκ των οποίων  είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use