Λαμία: «Έφυγε» 44χρονος αστυνομικός πατέρας ενός παιδιού

Πένθος Αστυνομικός Λαμία Πένθος Αστυνομικός Λαμία

Βαρύ πένθος στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για ένα από τα καλύτερα παιδιά που έφυγε νωρίς…

Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Αστυνομίας στη Φθιώτιδα για τον πρόωρο χαμό του Αρχιφύλακα Γιάννη Δ. Χαραλάμπους μόλις στα 44 του χρόνια.

Επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, σωστό επαγγελματία και άριστο οικογενειάρχη, αγαπητό σε όλους όσους τον γνώριζαν. Τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια πάλεψε γενναία με τον καρκίνο που του έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής.

Κατατάχθηκε στο Αστυνομικό Σώμα το 2000 και μέχρι το 2006 υπηρέτησε σε μάχιμες Υπηρεσίες της Αθήνας, όπως το ΑΤ Εξαρχείων και η Ασφάλεια, ενώ βρέθηκε και στην Ασφάλεια της Προεδρίας επί Κάρολου Παπούλια.

Επιστρέφοντας στη Φθιώτιδα υπηρέτησε στο ΑΤ Αμφίκλειας και στη συνέχεια στην Άμεση Δράση Λαμίας. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε αποσπασμένος στην Κρήτη όπου υπηρετούσε ως Εκπαιδευτικός και η αγαπημένη του σύζυγος, Ευαγγελία.

Αφήνει πίσω του επίσης τον μονάκριβό του γιο Δημήτρη, τους γονείς του και τα αδέρφια του Άγη και Κωνσταντίνο, επίσης αστυνομικούς.

Οι συνάδελφοι του σοκαρισμένοι θρηνούν μαζί με την οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό. Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου μας, Αρχιφύλακα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Ιωάννη του Δημητρίου, ο οποίος δυστυχώς, αφού πάλεψε θαρραλέα με την επάρατη νόσο, έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Ο Γιάννης, ο Γιαννάρας μας όπως τον φωνάζαμε όλοι, τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Εδώ και δύο χρόνια έδινε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο

Ένας αγαπητός σε όλους μας συνάδελφος, ο οποίος τίμησε με ήθος και επαγγελματισμό το λειτούργημα του Αστυνομικού.

Οφείλουμε ως ύστατο χαίρε να αναφερθούμε στο ήθος που τον χαρακτήριζε και στην ακεραιότητα του ως φίλο και συνάδελφο, χαρακτηριστικά που θα λείψουν και έτσι πάντα θα τον θυμόμαστε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ο Θεός να τον κατατάξει εν σκήναις δικαίω, να αναπαύσει την ψυχή του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο Γιάννη…».

Η κηδεία του Γιάννη Χαραλάμπους θα γίνει τη Δευτέρα (27/02/2023) στις 4:00′ το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί – κουμπαράς στην είσοδο της εκκλησίας.

Πηγή lamiareport


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use