Ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Δαυλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος ανακοινώθηκε ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Δαυλός, στο Παλαιό Φάληρο, με τον συνδιασμό του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δαυλός:

Ο Κωνσταντίνος Δαυλός είναι Δημοσιογράφος που δραστηριοποιείται πάνω από 25 χρόνια στην ενεργό δημοσιογραφία και κυρίως στο Οικονομικό Ρεπορτάζ. Εδώ και 16 χρόνια εργάζεται στον ΣΚΑΪ, ενώ τελευταία είχε συνεργασίες με  την εφημερίδα Απογευματινή και το site Powergame. Τα προηγούμενα χρόνια είχε συνεργασίες με τον Alpha, το Channel 9 και το κανάλι New Tempo.

Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε σε γνωστά έντυπα όπως το Money & Life ενώ η πρώτη του δουλειά ήταν στην εφημερίδα Αυριανή. Από το 2018 έχει ιδρύσει την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων Giant PR η οποία αναλαμβάνει την βελτίωση της δημόσιας εικόνας γνωστών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών.

Έχει εκλεγεί δύο φορές μετά το 2017 στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ (φορέας ασφάλισης των Δημοσιογράφων) αναλαμβάνοντας στην πρώτη του θητεία επικεφαλής του “Τομέα
Υγείας και Περίθαλψης” του Ταμείου. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree απ’ όπου έλαβε το πτυχίο του με έπαινο, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Leicester University της Μεγάλης Βρετανίας, όπου πήρε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Από το 2004 έχει ασχοληθεί έντονα με ένα άγνωστο άθλημα στην Ελλάδα, το Baseball, φτάνοντας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 που διεξήχθη στον Παναμά. Τα χρόνια 2022 – 2023 ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Αθλήματος με στόχο την αναβίωσή του στη χώρα.

Απολαμβάνει τη μουσική (και κυρίως το Heavy Metal) ενώ παίζει μπάσο. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Σοφία Νικολάου και έχει τέσσερις γιούς.

ΑΠΑΝΤΑ – Γιατί είμαι υποψήφιος στο Παλαιό Φάληρο;
“Πιστεύω ότι η «γειτονιά» είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον άνθρωπο. Όσο μεγάλα κι αν είναι κάποια πράγματα, τελικά ο άνθρωπος τα απολαμβάνει όταν βρίσκονται σε «ανθρώπινο» μέγεθος. Και η γειτονιά, είναι ένα από αυτά. Ζούμε σε μία μεγαλούπολη, όμως το Φάληρό μας είναι εκείνο στο οποίο πραγματικά νοιώθουμε άνετα. Και είναι ο Δήμος μας που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που τον έχουν επιλέξει ως σπίτι τους. Έχοντας λοιπόν αυτά ως γνώμονα αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να προσφέρω στους Φαληριώτες ό,τι μπορώ προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο της ζωή τους.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use