Ένταση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Φραστική επίθεση σε Γεροβασίλη και Θεοχαρόπουλο – Κασσελάκης: «Γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες, είμαι εδώ»

Εντάσεις ΣΥΡΙΖΑ Εντάσεις ΣΥΡΙΖΑ

Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ διεξάγεται σε έντονα φορτισμένο κλίμα, καθώς έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη Όλγα Γεροβασίλη και Θανάση Θεοχαρόπουλο, αποδοκιμάζοντας την παρουσία τους.

«Μάθατε στις καρεκλίτσες, συγχαρητήρια, ντροπή σας, νούμερα» φώναζε μια ομάδα ανθρώπων έξω από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ. Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ορίστηκε για μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (12/09), ελάχιστα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει οριστεί για μετά τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024), ελάχιστα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Η ένταση, επικράτησε κατά την προσέλευση των στελεχών του κόμματος στα γραφεία.

Υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και προτίθεται να δώσει τη μάχη από μέσα, σύμφωνα με την αποτίμηση βουλευτών και στελεχών που συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα. Οι υποστηρικτές του, τόσο στη Βουλή όσο και στο κόμμα, έχουν ήδη αρχίσει να κινητοποιούνται.

Ο Κασσελάκης αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν θα παρευρεθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας το βράδυ της Πέμπτης.




Η παρέμβαση Κασσελάκη

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ.
Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.
Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ».

Διαβάστε επίσης:  Μενίδι: Τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο - Νεκρός ο οδηγός

About The Author