Κακουργηματική δίωξη για τον μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Κακουργηματική δίωξη για τον μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη Κακουργηματική δίωξη για τον μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη

Σε κακουργηματική δίωξη παραπέμφθηκε ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα ζευγάρι με το δίχρονο παιδί τους στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντας σοβαρά τους γονείς.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, καθώς ο οδηγός φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων (κακούργημα) και σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή.

Ο 37χρονος άνδρας και η 34χρονη έγκυος σύζυγός του, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ το παιδί τους βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο 46χρονος μίλησε με τη μητέρα του πριν και μετά το τροχαίο

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο, αφού παρέσυρε την οικογένεια, αμέσως μετά γκρέμισε την περίφραξη και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή οικίας με ελιές. Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αμέσως μετά το σοβαρό δυστύχημα συνελήφθη, ενώ με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση.




About The Author

Διαβάστε επίσης:  Αποτάχθηκε ο αστυνομικός που ενεπλάκη σε διακίνηση μεταναστών, στη Θεσσαλονίκη