Συλλήψεις νεαρών από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα ληστείας

Σύλληψη Σύλληψη

Συνελήφθη, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31-8-2024) στην περιοχή του Παγκρατίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.  

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αστυνομεύουν την περιοχή του Παγκρατίου έκριναν ύποπτο τον 19χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. 

Ο κατηγορούμενος στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει όμως οι αστυνομικοί μετά από πεζή καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης. 

Μετά από έλεγχο στην κατοχή του 19χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών, με σκοπό την άμεση διακίνηση, που περιείχαν: 

  • -16- γραμμ. κοκαΐνης, 
  • -26- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 
  • -16- γραμμ. παραισθησιογόνας ουσίας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  

Επιπλέον, το βράδυ της Πέμπτης (30-9-2024) στην περιοχή του Ιλίου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., -3- ημεδαποί ανήλικοι, ηλικίας 16 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία. 

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν εντός πάρκου στην περιοχή του Ιλίου  -5- νεαρούς και με χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. 

Οι -5- νεαροί διέφυγαν, κάλεσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τους -3- κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.  

About The Author

Διαβάστε επίσης:  Συλλήψεις από την Άμεση Δράση σε Μαρκόπουλο, Παγκράτι και Περιστέρι (ΦΩΤΟ)