Νεκρός 19χρονος που εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής – Πέθανε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Νεκρός 19χρονος που εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής Νεκρός 19χρονος που εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Την τελευταία του πνοή άφησε 19χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τη Δευτέρα 19/8, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος της εγκατάστασης, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο χειριστής του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο Κέντρο Yγείας Κασσανδρείας. Κατά τη μεταφορά του όμως το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι συγγενείς του δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί και ζητούν απαντήσεις για την τραγωδία.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρισκόταν με τον αδερφό του πάνω στο παιχνίδι και προσπάθησε να σωθεί, κρατώντας τον από την μπλούζα, ωστόσο εκσφενδονίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Και το δεύτερο αγόρι τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά.

Μπροστά την ώρα της τραγωδίας ήταν και ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η τραγωδία έγινε χθες τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Πευκοχωρίου. Το παιχνίδι του λούνα παρκ ονομάζεται «Crazy Dance», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. «Ένιωσαν να ξεκολλάει το κάθισμά του, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί στο έδαφος και ο μικρότερος αδερφός του να κρατιέται με νύχια και με δόντια για να μην πέσει στο έδαφος», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Συγκλονίζει ο αδερφός του 19χρονου – «Ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα»

«Είμαστε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο.

Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος», είπε σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ο αδερφός του 19χρονου.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργος Τσιρκούδης, δήλωσε στο ΕRTNEWS ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι αρμόδιος για το λούνα παρκ. «Πάνω από 20 χρόνια υπάρχει το λούνα παρκ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ… Δεν γνωρίζω ποιος είναι αρμόδιος».

About The Author


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use