Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε βίντεο

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας
Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε τουρίστες και οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και τρεις τουρίστες κατέληξε σε έναν άγριο καβγά, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Οι τουρίστες, που είχαν συμφωνήσει σε μια συγκεκριμένη διαδρομή με τον οδηγό, αποφάσισαν να κατέβουν νωρίτερα στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσουν, αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα της κούρσας, που σύμφωνα με τον οδηγό ήταν περίπου 100 ευρώ.

Ακολούθησε έντονη διαμάχη, με σπρωξίματα και φωνές, ενώ ο οδηγός προσπαθούσε να συγκρατήσει τις βαλίτσες των τουριστών για να μην φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Οι τουρίστες, από την πλευρά τους, επέμεναν ότι δεν έπρεπε να πληρώσουν, για άγνωστο λόγο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Διάρρηξη σε σπίτι στη Σταμάτα – Η στιγμή που οι δράστες μπήκαν στην αυλή

Περαστικοί που παρακολουθούσαν το περιστατικό προσπάθησαν να καταλάβουν τι συνέβαινε, ενώ τα βίντεο που καταγράφηκαν δείχνουν την ένταση της στιγμής. Τελικά, οι τουρίστες κατάφεραν να πάρουν τις βαλίτσες τους και να απομακρυνθούν από το σημείο, αλλά μέσα σε λίγη ώρα ακινητοποιήθηκαν από την αστυνομία που είχε κληθεί στο σημείο του περιστατικού.

About The Author