Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του – Την κατέγραψαν σε βίντεο

Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του – Την κατέγραψαν σε βίντεο Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του – Την κατέγραψαν σε βίντεο
Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του – Την κατέγραψαν σε βίντεο

Η 30χρονη Linda De Sousa Abreu, αξιωματικός των φυλακών στη Βρετανία, συνελήφθη αφού βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με κρατούμενο μέσα στο κελί του. Το περιστατικό καταγράφηκε από άλλο κρατούμενο και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Abreu εργαζόταν στη φυλακή Wandsworth του Λονδίνου και το συμβάν έλαβε χώρα στις 27 Ιουνίου.

Η εισαγγελέας Tetet Turkson ανέφερε ότι η Abreu εν γνώσει της συμμετείχε στο βίντεο με τον κρατούμενο Linton Weirich, ο οποίος εκτίει ποινή για ληστεία 82.000 δολαρίων στο Kensington. Η πράξη της χαρακτηρίστηκε ως σοβαρή παραβίαση της εμπιστοσύνης. Η Abreu, η οποία έχει λογαριασμό OnlyFans, παραδέχτηκε την ενοχή της για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο αξίωμα, μια κατηγορία που μπορεί να επιφέρει μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Της χορηγήθηκε εγγύηση υπό όρους και προγραμματίστηκε να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 7 Νοεμβρίου. Η παντρεμένη μητέρα συνελήφθη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας που την αναγνώρισε ως τη φρουρό που έκανε σεξ με τον Weirich. Η Abreu κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου προσπαθώντας να φύγει για τη Μαδρίτη, αφού είχε ενημερώσει τους εργοδότες της ότι δεν θα επέστρεφε στη δουλειά.

Το περιστατικό αποτελεί σημαντικό σκάνδαλο και έχει προκαλέσει αντιδράσεις για την παραβίαση της εμπιστοσύνης και της επαγγελματικής ηθικής από τη μεριά της Abreu.

About The Author