Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο – Τον χτύπησαν με μπουνιές και κλοτσιές

Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο
Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού στο Ηράκλειο

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες με τον οικογενειάρχη Ελληνοκαδανό Εμανουήλ Κακουλάκη που δέχτηκε αποτρόπαια επίθεση από παρέα Κρητικών στο Ηράκλειο την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 π.μ. σε κέντρο διασκέδασης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Εκεί βρισκόταν και διασκέδαζαν με την οικογένεια του ο 49χρονος Ελληνοκαναδός με καταγωγή από την Κρήτη. Κατά την αποχώρηση τους, δύο έως τέσσερα άτομα που διασκέδαζαν στον ίδιο χώρο, άσκησαν απρόκλητα επίθεση στον ίδιο, τη σύντροφό του και το γιο της, χτυπώντας τους με μπουνιές, κλοτσιές και άλλα χτυπήματα. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο δεύτερος γιος της συντρόφου του 49χρονου.

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο εξαφανίστηκαν όταν είδαν τους δύο από τα μέλη της οικογένειας να έχουν πέσει αιμόφυρτα στον δρόμο.

Ελληνοκαναδός

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και με αιματώματα.

Του περιστατικού επιλήφθηκε η αστυνομία και από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών που αφορούν δύο Έλληνες 32 ετών και 33 ετών, από τα Ζωνιανά και το Μαλεβύζι αντίστοιχα οι οποίοι αναζητούνται.

Διαβάστε επίσης:  Πλημμύρισε το Παλαιόκαστρο, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use