Φρίκη: Κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από φίλους της στο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν δύο 20χρονοι

Φρίκη: Κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από φίλους της στο Ηράκλειο Φρίκη: Κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από φίλους της στο Ηράκλειο

Θύμα βιασμού από φιλικά πρόσωπα, καταγγέλλει ότι έπεσε μια κοπέλα από το Ηράκλειο, η οποία πριν λίγες ημέρες, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 Ηρακλειωτών, 20 ετών.

Η κοπέλα που είναι στα όρια της ενηλικίωσης, σύμφωνα με το partis.gr, περιέγραψε τα όσα βίωσε παρουσία ψυχολόγου, όταν πριν λίγες ημέρες πέρασε την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου. Η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία λίγες ώρες μετά της σε βάρος τις πράξεις.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα (3.30 π.μ) της 13ης Ιουνίουφε κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, παρουσία ψυχολόγου, ότι λίγες ώρες πριν και συγκεκριμένα γύρω στις 11 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, δύο 20χρονοι φίλοι της τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, η 18χρονη, είπε στους αστυνομικούς ότι ο ένας εκ των δύο νεαρών ήταν ο πρώην σύντροφός της. Επιπλέον, φέρεται να είπε ότι μετά το χωρισμό τους, συνέχισαν να διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Όμως και ο δεύτερος 20χρονος, όπως κατέθεσε η ίδια, ήταν φιλικό της πρόσωπο.

Οι δύο νεαροί καταγγέλθηκε ότι πήγαν στο σπίτι της και με τις μηχανές τους και αφού την πήραν από εκεί, την οδήγησαν σε ένα αγροτεμάχιο κοντά στην οικία της.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, της έβγαλαν τα ρούχα και προχώρησαν σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της, ενώ στη συνέχεια την εξανάγκασαν να προβεί σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς η ίδια να θέλει.

Από τη στιγμή που έφτασαν στο συγκεκριμένο χωράφι μέχρι και την ώρα που ολοκλήρωσαν τις καταγγελλόμενες πράξεις τους, πέρασε ένα διάστημα περίπου μιάμισης ώρας.

Τα ευρήματα των Αρχών στο σημείο

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πήγαν στο σημείο όπου τους είχε υποδείξει η καταγγέλλουσα, προχωρώντας σε αυτοψία.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αρκετές πετσέτες λευκού χαρτιού. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι αυτές τις πετσέτες πέταξαν στο έδαφος οι φερόμενοι ως δράστες μετά την ολοκλήρωση της πράξης τους.

Τα ευρήματα παραδόθηκαν από τους αστυνομικούς και παραδόθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία προς αναζήτηση γενετικού υλικού προκειμένου να συγκριθεί με το γενετικό υλικό που ελήφθη από τους δύο 20χρονους.

Σημειώνεται ότι οι δύο 20χρονοι όταν συνελήφθησαν αρνήθηκαν τις σε βάρος τους καταγγελίες


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use