Φύλαξη από περιπολικό ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της

Φύλαξη από περιπολικό ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της Φύλαξη από περιπολικό ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της
Φύλαξη από περιπολικό ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της

Περιπολικό ζήτησε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον γνωστό ποινικολόγο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ενδεικτικό του φόβου που νιώθει η 37χρονη είναι το γεγονός πως κατά την επίσκεψη ανακρίτριας στο σπίτι της χθες Κυριακή, για να δοθούν περαιτέρω διευκρινίσεις για τον ξυλοδαρμό της, ζήτησε την παραμονή περιπολικού έξω από το σπίτι της και για τις επόμενες ημέρες.

Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη του Απόστολου Λύτρα

H κλινική εικόνα της 37χρονης που αναδείκνυε τα άγρια χτυπήματα από ανθρώπινο χέρι, η γλώσσα του σώματος στις ερωτήσεις των αστυνομικών, η επικοινωνία με τον γιατρό που την εξέτασε αλλά και η αποδοχή της να εγκατασταθεί η εφαρμογή panic button στο κινητό της ήταν τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής του Απόστολου Λύτρα για ενδοοικογενειακή βία, που οδήγησαν στη σύλληψή του.




«Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο»: Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό της

«Είμαι χάλια, και σωματικά και ψυχικά. Προσπαθώ να διαφυλάξω και τη σωματική και την ψυχική μου υγεία. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν είμαι καλά. Πώς να είμαι καλά; Δεν γινόταν άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου, στην πρώτη της αντίδραση μετά τον ξυλοδαρμό της, μιλώντας στο «Star».




 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use