Σάμο: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο 74χρονος Ολλανδός τουρίστας

Τραγωδία: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή στη Βούλα Τραγωδία: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή στη Βούλα
Τραγωδία: Μια νεκρή και ένας τραυματίας από παράσυρση με μηχανή στη Βούλα

Τον 74χρονο Ολλανδό τουρίστα που αγνοούνταν εδώ και 6 ημέρες στη Σάμο, εντόπισαν πριν λίγο νεκρό μέλη της Ομαδας Ίκαρος (ντροουν ) της Π.Υ. Σάμου.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, στην Περιοχή Λιμνιώνας, όπου τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν είχε ξεκινήσει να πάει για πεζοπορία σε δύσβατη περιοχή.

σαμος

Η περιοχή που βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα

Τελευταία φορά ο Ολλανδός τουρίστας εθεάθη ταλαιπωρημένος στο «μονοπάτι 13», να παίρνει μια διαδρομή μισής ώρας που πηγαίνει προς το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη.

Σύμφωνα με το samosvoice, oι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή Λιμνιώνα, Κλήμα, Άγιος Ιωάννης Ελεήμωνας, Αγία Κυριακή  Μαραθοκάμπου είχαν σταματήσει επισήμως χθες, ωστόσο σήμερα drone της πυροσβεστικής εντόπισε την σορό μέσα σε μία χαράδρα, περίπου 300 μέτρα από το σημείο που εξαφανίστηκε. 

σαμος

Ο Ολλανδός τουρίστας διέμενε στο νησί ήδη από τον Μάιο

Ειδικότερα, σύμφωνα με το samosvoice, το drone της Πυροσβεστικής εντόπισε τον άτυχο άνδρα από το κόκκινο μπλουζάκι που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Η σορός ήταν πεσμένη μπρούμυτα, σε σημείο που παραπέμπει σε πιθανή πτώση από μικρό ύψος σε βράχια. Δίπλα του βρέθηκε και το σακίδιό του.

Στο σημείο μεταβαίνει η σύζυγός του, για τυπική επιβεβαίωση – αναγνώρισή του, πριν την ανάσυρση της σορού από το σημείο.

Φως στις συνθήκες θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Κεντρική φωτογραφία από το FB της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Παράρτημα Σάμου


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use