Euroleague Final 4: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός – Ρεάλ διεκδικούν εισιτήριο για τον τελικό

Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ. Το Final 4 ξεκινά στην Uber Arena. Όλα είναι έτοιμα στην εντυπωσιακή Uber Arena των 14.000 και πλέον θέσεων, στο πρώην ανατολικό Βερολίνο, ακριβώς απέναντι από την East Side Gallery, το απομεινάρι του Tείχους του Βερολίνου με τα διάσημα γκράφιτι. Για τρίτη φορά, μετά το 2009 και το 2016, η γερμανική πρωτεύουσα φιλοξενεί το Final 4 της EuroLeague, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις διεθνώς για το Μπάσκετ. Μάλιστα το 2009 είχε στεφθεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός.

Χιλιάδες φαν του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Φενέρμπαχτσε και της ισπανικής Ρεάλ καταφθάνουν από χθες στο Βερολίνο με τα εισιτήρια των αγώνων για τις επόμενες μέρες να είναι πια σχεδόν sold out και όσα έχουν μείνει διαθέσιμα διατίθενται σε εξωφρενικές τιμές άνω των 900 ευρώ.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (19:00, NovaSports Prime) και Ολυμπιακός – Ρεάλ (22:00, NovaSports Prime) διεκδικούν εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:00 (Novasports Prime) την Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους και των Καλάθη-Παπαγιάννη με στόχο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Αργότερα, στις 22:00 (Novasports Prime) ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει τις πιθανότητές του για πρόκριση απέναντι στην πάντα ισχυρή Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Διαβάστε επίσης:  Αποφυλάκιση και δίκη για πλημμέλημα προτείνει ο εισαγγελέας για τον Απόστολο Λύτρα

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use