Φεύγει από το “Καλημέρα Ελλάδα” η Μαρία Αναστασοπούλου

Φεύγει από το "Καλημέρα Ελλάδα" η Μαρία Αναστασοπούλου Φεύγει από το "Καλημέρα Ελλάδα" η Μαρία Αναστασοπούλου
Φεύγει από το "Καλημέρα Ελλάδα" η Μαρία Αναστασοπούλου

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία  για το μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου, με αναφορές να θέλουν τη δημοσιογράφο να μην συνεχίζει και τη νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”.

Οπως ακούγεται, καθώς ήρθε η ώρα για την ανανέωση του συμβολαίου της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 την απόφασή της να μην συνεχίσει στην θέση της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη. Και αυτό οφείλεται λένε οι κακές γλώσσες στο γεγονός ότι η συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη αποδείχθηκε πιο δύσκολη απ΄ότι φαινόταν στην αρχή. Η ενδεχομένως η Μαρία Αναστασοπούλου να νόμιζε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποσυρθεί σταδιακά από την τηλεόραση και θα αναλάβει εκείνη την παρουσίαστη της εκπομπής, γεγονός που δεν φαίνεται ακόμα στον ορίζοντα.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής του “Alpha” “Happy Day”, Τίνα Μεσσαροπούλου, ανέφερε πως ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε προτάσεις και από τον ΑΝΤ1 αλλά και το Action24, με το κανάλι του Αμαρουσίου να φαίνεται να επικρατεί.

Ειδικότερα, η μία πρόταση του ΑΝΤ1 αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, αφού η Φαίη Μαυραγάνη όλα δείχνουν πως πιθανότατα θα πάει στον ΣΚΑΪ, και η δεύτερη είναι για την απογευματινή ζώνη, με το πρώτο σενάριο όμως να είναι το επικρατέστερο.




Όπως ανέφερε η εκπομπή “Fay’s Time”, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στον τηλεοπτικό ορίζοντα, καθώς τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και το OPEN έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου. Όλα ωστόσο θα οριστικοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, καθώς προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1.




 

Διαβάστε επίσης:  Γονείς ζητούν απαλλαγή από το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής - «Το πρόγραμμα δεν είναι ενημερωτικού χαρακτήρα»

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use