Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 28χρονη που κρεμάστηκε από μπαλκόνι – «Με χτυπούσε και με πέταξε σε κομμένα γυαλιά»

Συγκλονίζει η 28χρονη που κρεμάστηκε από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη Συγκλονίζει η 28χρονη που κρεμάστηκε από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
Συγκλονίζει η 28χρονη που κρεμάστηκε από μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη

Προσπάθεια να ξεπεράσει το τραύμα κακοποίησης και να επουλώσει τις πληγές της κάνει πλέον η 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 40χρονο σύντροφό της.

Η άτυχη γυναίκα μιλά στην εκπομπή «Live News», περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του αγριεμένου συντρόφου της, οι οποίες και την οδήγησαν στο να κρεμαστεί από το μπαλκόνι στην προσπάθειά της να δραπετεύσει σε γειτονικό σπίτι.

Η 28χρονη τόνισε: «Είχαμε δυόμισι χρόνια σχέση. Είχε εκδηλώσει βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν. Γύρισε, όμως, μετανιωμένος, αλλά αυτό δεν έχει σταματημό…». Όσο για την επίμαχη σκηνή συμπλήρωσε: «Ξεκίνησε ο καβγάς και άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου είχε ακινητοποιήσει τα χέρια, κρατώντας με από τους καρπούς. Φώναζα, αλλά δεν με άφηνε. Συνέχιζε να με βαράει και με πέταξε σε κομμένα γυαλιά. Γέμισα αίματα και καταλαβα ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει και ότι έπρεπε να φύγω από το σημείο».

Το μήνυμά της έπειτα από αυτό το φρικτό περιστατικό είναι: «Εφιστώ την προσοχή. Είναι πολύ καλό να μιλάμε, να μάθουμε ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα είναι επαναλαμβανόμενη. Πρέπει να μιλάμε στα παιδιά, στους φίλους μας, στους γνωστούς μας για τις συμπεριφορές αυτές».
Φυλάκιση 14 μηνών

Ο 40χρονος δράστης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών με 3ετή αναστολή για ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε βάρος της 28χρονης συντρόφου του.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ για την ίδια υπόθεση δικάστηκε και η νεαρή γυναίκα, κατόπιν ανάλογης μήνυσης, που υπέβαλε εις βάρος της ο 40χρονος. Το δικαστήριο την κήρυξε αθώα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use