Πάνω από 60.000 ψήφισαν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Πάνω από 60.000 ψήφισαν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές Πάνω από 60.000 ψήφισαν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές
Πάνω από 60.000 ψήφισαν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Περίπου 60.000 μέλη συμμετείχαν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 14/04, μέσω των οποίων θα καταρτιστεί η λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενόψει της 9ης Ιουνίου.

Αν και η οι κάλπες ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν στις 20:00, ωστόσο λόγω της ευρείας συμμετοχής, πήραν παράταση και έκλεισαν στις 21:00, ενώ η ηλεκτρονική ψηφοφορία πήρε παράταση μέχρι τις 21:15.

Η συμμετοχή είναι πραγματικά εντυπωσιακή, δεδομένης της ημέρας με υψηλές θερμοκρασίες, αφού περισσότερα από 60.000 μέλη και φίλοι του κόμματος ψήφισαν τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Υπενθυμίζεται πως δεν θα ανακοινωθεί η σταυροδοσία, η σειρά δηλαδή κατάταξης των 35 υποψηφίων. Πέντε υποψηφίους θα ανακοινώσει ο Στέφανος Κασσελάκης και μαζί με τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά θα συμπληρωθεί η λίστα των “42”. Η κεντρική εκδήλωση για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use