Europa Conference League: Η Ελλάδα φοράει το Ευρωπαικό της κοστούμι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Ευρώπη θέλει και στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από την Μπριζ στο «Γιαν Μπρέιντελ» (22:00 Cosmote Sports 2) και θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας στη Τούμπα.

Έχοντας στο πλευρό του πάνω από 2.000 φίλους του, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Βέλγιο χωρίς τον Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να μένει εκτός αποστολής λόγω ίωσης. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Την πρώτη τους χρονικά αναμέτρηση (γιατί κατά τα άλλα οι 2 ομάδες έχουν background με μεταξύ τους αναμετρήσεις στο παρελθόν) στη φάση των «8» με τη Φενέρ για τη διοργάνωση του Conference League δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (19.45, COSMOTE SPORTS TV 3) με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 18 Απριλίου (στις 22.00).

Σε μία βραδιά με ένα ακόμα sold out σε ευρωπαϊκό αγώνα αλλά και γενικότερα ο Ολυμπιακός έχοντας εκτός τον Ποντένσε λόγω καρτών θα επιχειρήσει να κάνει την αγωνιστική διαφορά απέναντι στην ισχυρή τουρκική ομάδα και να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use