Η μάνα που κακοποιούσε τα παιδιά της καταδικάστηκε με 16 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή

Σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Ζακύνθου η 49χρονη μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της. Το επόμενο βήμα, αύριο, θα είναι να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τα ανήλικα παιδιά, ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η γειτόνισσα, στην οποία απευ8ύνθηκαν τα παιδιά προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια, δήλωσε στο δικαστήριο ότι το 12χρονο αγόρι έφτασε κάθιδρο και σοκαρισμένο στο σπίτι: «Το Σάββατο στις 16.30 ήρθε ο μικρός ζητώντας βοήθεια και χτύπαγε την πόρτα. Μου είπε: “Συγγνώμη κυρία Ε…. ήρθα σε εσάς γιατί δεν έχω που να πάω. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και καιρό. Με χτυπάει η μητέρα μου».

Σε ερώτηση της γειτόνισσας απάντησε: «με χτυπάει από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε σε αυτό το σπίτι», λέγοντας ότι η μητέρα δεν χτυπάει την αδερφή του αλλά μόνο τον ίδιο. «Ότι γινόταν στο σπίτι η μητέρα μου τα έριχνε όλα σε εμένα. Όλες τις ζημιές», είπε ο 12χρονος σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως ανέφερε, η μικρή αδελφή του δεν έχει κακοποιηθεί.

Η μάρτυρας κατέθεσε επίσης ότι: «Το παιδί είχε μώλωπες στον λαιμό. Έναν στη μία πλευρά και περισσότερους στην άλλη από δάχτυλα. Σήκωσε την μπλούζα του και μας έδειξε εκδορές στην ωμοπλάτη, με αίμα». Η ίδια λέει ότι είναι παιδιά με τρόπους. Τα έβλεπαν χαρούμενα και δεν είχαν ακούσει το παραμικρό.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use