Συναγερμός σε Ευρώπη και Ελλάδα: Νεκρός Γάλλος μαθητής μετά από άγριο ξυλοδαρμό στο σχολείο του

Οργή και θλίψη επικρατεί στο Παρίσι, καθώς ο 15χρονος μαθητής που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από το σχολείο του, δεν τα κατάφερε και τελικά απεβίωσε. Τα επίπεδα ανησυχίας για τη βία μεταξύ των νεαρών (και) στο Παρίσι έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Το 15χρονο αγόρι δέχτηκε επίθεση από πολλά άτομα, την ώρα που αποχωρούσε από το σχολείο το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) στο Viry-Chatillon, περίπου 20 χιλιόμετρα (12 μίλια) νότια του Παρισιού.

“Υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε μια μέρα αργότερα, ανέφερε αστυνομική πηγή. “Αυτή η ακραία βία γίνεται καθημερινό φαινόμενο”, είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Ζαν-Μαρί Βιλέν.

Τον ξυλοκόπησε ομάδα ατόμων με full face. Ο κ. Vilain είπε στα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης ότι το αγόρι πήγαινε στο σπίτι μετά από ένα μάθημα μουσικής περίπου στις 16:30 τοπική ώρα την Πέμπτη, όταν έπεσε πάνω του από μια ομάδα νεαρών.

Σύμφωνα με μάρτυρες, δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από τους επιτιθέμενους, οι οποίοι φορούσαν full face.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Necker, ένα κορυφαίο παιδιατρικό νοσοκομείο στο Παρίσι, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή του.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τους δράστες του και μελετά πλάνα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσει.

 


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use