Θρήνος: 25χρονος Πρωταθλητής στίβου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα

Πένθος Πένθος

Νεκρός ο 25χρονος πρωταθλητής στίβου σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα. Οι διασώστες απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό νεκρό…

Η νέα τραγωδία στην άσφαλτο έχει προκαλέσει θλίψη στην Πάτρα. Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του μοιραίου ΙΧ λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης ενώ σχεδόν ακαριαία «καρφώθηκε» στο διαχωριστικό διάζωμα. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες όμως ήταν αργά για τον οδηγό. Οι γιατροί στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Ο 25χρονος ήταν πρωταθλητής στίβου, στην ομάδα του Εσπερου από το 2004, με σημαντικές διακρίσεις και νικητής τα τελευταία χρόνια στα Run Greece Πατρας είναι ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαρτίου του 2023 στη μίνι περιμετρική στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use