Ίλιον: Αναρχικοί προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα σε συγκέντρωση για τα Τέμπη

Στόχος ομάδας ατόμων έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Βίτσας
Βίτσας Βίτσας

Στόχος ομάδας ατόμων έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Βίτσας, κατά την διάρκεια πορείας στο Ίλιον για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Βίτσας συμμετείχε στη διαδήλωση μαζί με άλλα μέλη του κόμματος. Την ίδια ώρα ομάδα αναρχικών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του βουλευτή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας άρχισε να τον αποδοκιμάζει καθώς κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία για την επίθεση και δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο ωστόσο την ώρα της άφιξης  τα επεισόδια είχαν λήξει.

Σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, υπήρξε ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό από την ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού», στην οποία αναφέρει: «Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως “διαδηλωτή” (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς».

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Διαβάστε Επίσης

Θεσσαλονίκη – Άγριος ξυλοδαρμός: Εστειλαν 17χρονο στο νοσοκομείο

Μέχρι πότε κάνουμε τις φορολογικές δηλώσεις 2023 – Τι γνωρίζουμε για την παράταση

Νεκρός 60χρονος μέσα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Αιματηρή επίθεση: Στους 7 οι νεκροί σε εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά – Σύγχυση με τον δράστη

Ακολουθήστε το newstok.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use