Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε ηλικιωμένο στο Βόλο

Eπίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην οδό Παύλου Μελά στο Βόλο. Οι καταγγελίες από την περιοχή είναι αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα, με κατοίκους να υποστηρίζουν ότι έχει διαμορφωθεί ένα επικίνδυνο σκηνικό, για το οποίο οι αρμόδιοι αδιαφορούν. Παρά τις επιθέσεις, όπως αναφέρουν, δεν ασχολείται κανείς για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση.

Θύμα αυτή τη φορά ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος ενώ περπατούσε αμέριμνος στο ύψος της στοάς Ματσάγγου, τέσσερα σκυλιά του επιτέθηκαν, σκίζοντας του τα ρούχα και προκαλώντας του εκδορές στο σώμα.

Ο άτυχος άνδρας σάστισε από τη μανιασμένη επίθεση και δεν μπορούσε να απομακρυνθεί καθώς είχε περικυκλωθεί από τέσσερα σκυλιά. Τον άτυχο άνδρα έσωσε καταστηματάρχης της περιοχής, ο οποίος βγήκε από το μαγαζί του και με μία ράβδο χτύπησε μία κολώνα σήμανσης, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των εξαγριωμένων τετράποδων.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο thenewspaper.gr, η Παύλου Μελά εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σε άβατο για πεζούς και αλλά και οδηγούς, καθώς οι επιθέσεις είναι καθημερινές.

Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις, κανείς δεν έχει μεριμνήσει ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση με αποτέλεσμα φοιτητές που πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο, ηλικιωμένοι αλλά και οδηγοί μηχανών και ποδηλάτων να δέχονται επιθέσεις από τα ζώα.


Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use