Γερμανία: Χάος και πολικές θερμοκρασίες στα νότια της χώρας – βίντεο

Το βαρομετρικό είναι χαμηλό, ενώ οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα παραμένουν μεταξύ -8 και -3 βαθμών Κελσίου, αφού το χιόνι των προηγούμενων ημερών σε βόρια και ανατολική Γερμανία, έχει μετατραπεί σε πάγο.

Πάνω από 760 αναχωρήσεις και αφίξεις αεροσκαφών αναμένεται ότι θα ακυρωθούν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, όπου οι πτήσεις έχουν διακοπεί. Σύμφωνα με τις πλέον συντηρητικές εκτιμήσεις, τα προβλήματα δεν θα αποκατασταθούν πριν τις 6:00 το πρωί της Κυριακής.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, προς το οποίο εκτρέπονται εκτάκτως κάποιες πτήσεις με προορισμό το Μόναχο. Κλειστό θα παραμείνει και το μικρότερο αεροδρόμιο του Αλγκόι, στη Βαυαρία.

Με σοβαρά προβλήματα συνεχίζονται οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Γερμανικών Σιδηροδρόμων (DB), τα προβλήματα αναμένεται να συνεχιστούν έως και το απόγευμα της Δευτέρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Μονάχου δεν είναι προσβάσιμος οδικώς, λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην περιοχή

Κυκλοφοριακή συμφόρηση διαπιστώνεται και στους αυτοκινητοδρόμους της νότιας Γερμανίας, ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Διαβάστε επίσης:  Επ'αυτοφώρω συνελήφθησαν 3 νεαροί την ώρα που έκλεβαν ΑΤΜ, στη Θεσσαλονίκη

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use