Μαθητές είχαν φτιάξει γυμνές φωτογραφίες ανήλικων συμμαθητριών τους

Οι δύο 13χρονοι μαθητές από τη Ναύπακτο, τον τελευταίο μήνα είχαν φτιάξει, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, πολλές γυμνές φωτογραφίες ανήλικων συμμαθητριών τους.

Ο πατέρας μίας από τα κορίτσια, μιλώντας στο newsit.gr, εξηγεί με ποιον τρόπο η κόρη του έμαθε για τις φωτογραφίες που έδειχναν εκείνη, καθώς και άλλες συμμαθήτριές της γυμνές.

«Παιδιά από το σχολείο, που είδαν παραποιημένες φωτογραφίες το είπαν κατευθείαν στον γυμνασιάρχη και ο γυμνασιάρχης αμέσως κάλεσε εμάς τους γονείς. Τρέξαμε στο σχολείο και από εκεί φύγαμε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα που κάναμε την μήνυση. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Όπως μας αναφέρει, η δύναμη της οικογένειας είναι μεγάλη. «Σήμερα (σ.σ. 01.12.2023) η κόρη μου πήγε κανονικότατα στο σχολείο, τα άλλα δύο παιδάκια δεν πήγαν. Τα θύματα είναι περισσότερα από δύο που έχει γίνει παραποίηση στις φωτογραφίες τους. Η μικρή έχει άγχος, δεν το περνάει αψήφιστα γιατί συζητούσαμε πάντα οπότε την βοήθησε να ανταπεξέλθει στην κατάσταση πολύ πιο ψύχραιμα. Επιπλέον είδε ότι στη φωτογραφία δεν είναι το δικό της σώμα. Κάπως έτσι μπόρεσε να το ξεπεράσει καλύτερα».

Διαβάστε επίσης:  Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στη Μύκονο που προωθούσε γυναίκες στην πορνεία μέσω «γραφείου» ερωτικών ραντεβού

Keep Up to Date with the Most Important News

By pressing the Subscribe button, you confirm that you have read and are agreeing to our Privacy Policy and Terms of Use